Kamyk 2 Napisano 23 Listopada 2020 Share Napisano 23 Listopada 2020 (edytowane) Mam dla Was czwarty projekt do zrobienia 😉 Rodzaj pracy: Dwustronna ulotka A5 / w pionie Tematyka: Pizza Dodatkowe informacje: Ulotka ma być w stylu pasującym do lokalu oraz strony www. Link do materiałów: logo, zdjęcia, menu, promocje oraz poglądowo stara ulotka https://drive.google.com/file/d/1HinLYBvLlS4rZr2FDNCoY2D-WIeU4Hdo/view?usp=sharing Plik musi być do edycji abym mógł poprawiać ceny, składy itp. Najlepiej w .psd lub .ai Kwota wynagrodzenia: 300zł Sposób wynagrodzenia: przelew Termin wykonania: 7.12.2020 Kontakt: kontakt priv z pytaniami, wszystkie propozycję proszę wrzucać bezpośrednio na forum w ten sposób wybiorę najlepszy projekt. W razie małego zainteresowania lub kiepskich projektów zastrzegam że mogę nie wybrać żadnego. Edytowane 23 Listopada 2020 przez Kamyk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keyy 3 Napisano 24 Listopada 2020 Share Napisano 24 Listopada 2020 Witam. Oto moja propozycja, w razie jakiś nieprawidłowości mogę zawsze coś poprawić, bądź zmienić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamyk 2 Napisano 25 Listopada 2020 Autor Share Napisano 25 Listopada 2020 18 godzin temu, keyy napisał: Witam. Oto moja propozycja, w razie jakiś nieprawidłowości mogę zawsze coś poprawić, bądź zmienić. No nie oto mi chodziło. Ulotka musi być lepsza niż "stara" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Szypula 2 Napisano 25 Listopada 2020 Share Napisano 25 Listopada 2020 Witam, oto moja propozycja, zmiany są oczywiście możliwe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martens 92 Napisano 25 Listopada 2020 Share Napisano 25 Listopada 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gontarro 1 Napisano 25 Listopada 2020 Share Napisano 25 Listopada 2020 Dzień dobry, przesyłam swój projekt. Ze zmianami nie będzie problemu 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrtxFlex 63 Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Moja propozycja, kolorystyka do ustalenia jak i ewentualna zmiana rozmieszczenia. @Kamyk - > Link do lepszej jakości zdj. https://ibb.co/1bG6TLZ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamyk 2 Napisano 26 Listopada 2020 Autor Share Napisano 26 Listopada 2020 edit... tekst z promocjami jest jednak za długi POPRAWIONE INFO: PROMOCJE: 0,85l PEPSI ZA GROSZ – zamów dwie duże pizze a pepsi otrzymasz za 1 grosz WIĘCEJ ZA MNIEJ ! - PIĄTA PIZZA GRATIS ! PROGRAM LOJALNOŚCIOWY BEZPŁATNE OPAKOWANIE ORAZ DOSTAWA - sprawdź swój adres na www.pitstoppizza.pl Wszystkie projekty kojarzą mi się z ulotką baru fast food a chciałbym tego uniknąć. Wszystkie projekty w czarnych barwach - nie wiem gdzie tu nawiązanie do stylu lokalu 😕 Chciałbym aby ulotka kojarzyła się głównie z pizzą, aby na ulotce pokazane było wnętrze lokalu (do wyboru ze zdjęć które przesłałem). Ulotka musi być naprawdę top która przyciągnie uwagę klienta. Przepraszam za krytykę ale musiałem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FrtxFlex 63 Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 @Kamyk Podeślij na priv jakieś ulotki jakie Ci się podobają. Będzie łatwiej wcelować się w wymagania 🙂 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamyk 2 Napisano 26 Listopada 2020 Autor Share Napisano 26 Listopada 2020 16 minut temu, FrtxFlex napisał: @Kamyk Podeślij na priv jakieś ulotki jakie Ci się podobają. Będzie łatwiej wcelować się w wymagania 🙂 Ok, przeglądne wieczorem i wrzucę na forum 17 minut temu, FrtxFlex napisał: @Kamyk Podeślij na priv jakieś ulotki jakie Ci się podobają. Będzie łatwiej wcelować się w wymagania 🙂 Ok, przeglądne wieczorem i wrzucę na forum Przykładowe ulotki które nam wpadają w oko. Jeśli ktoś ma.pomysl lub wizję żeby to A5 było w poziomie to nie wykluczam również takiej opcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al Bambi 28 Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) Propozycja. Edytowane 27 Listopada 2020 przez Al Bambi 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Szypula 2 Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 Przedstawiam moją wizję, oczywiście dokonam wszelkich poprawek 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 121 Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamyk 2 Napisano 30 Listopada 2020 Autor Share Napisano 30 Listopada 2020 W związku z zapytaniami na priv temat aktualny do końca czyli 7.12 włącznie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jiaozi 35 Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin Szypula 2 Napisano 7 Grudnia 2020 Share Napisano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Dokonałem delikatnych poprawek Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Marcin Szypula Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamyk 2 Napisano 8 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2020 Wybieramy projekt @_jiaozi który delikatnie poprawimy. Wszystkim serdecznie dziękujemy za zaangażowanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fosu 12 Napisano 8 Grudnia 2020 Share Napisano 8 Grudnia 2020 Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o możliwości polecenia Zleceniodawcy w przypadku sfinalizowania transakcji. Spoiler Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi