mmateusz 2 Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 Rodzaj pracy: Logo Tematyka: firma sprzedająca regulowane biurka Dodatkowe informacje: od stycznia ruszamy ze sprzedażą biurek regulowanych elektronicznie. Mamy pomysł na nazwę i logo, ale chcielibyśmy to zwizualizować. Nazwa firmy, to conVVork, tworzą ją 2 słowa convenience + work. VV w nazwie jest jednocześnie 4 literą słowa conV i pierwszą Work. Zdecydowanie stawiamy na minimalizm i kreatywność oraz chcemy, żeby częścią logo była nazwa firmy. Kwota wynagrodzenia: 200 zł (doliczymy premie, jeżeli projekt zrobi na nas wrażenie) Sposób wynagrodzenia: przelew Termin wykonania: 6.01.2021 Kontakt: priv Czekamy na pomysły. Dla osoby, która prześle najlepszą pracę przewidujemy dodatkowe zlecenia w przyszłości. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FINCH Design 49 Napisano 22 Grudnia 2020 Share Napisano 22 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marus 92 Napisano 23 Grudnia 2020 Share Napisano 23 Grudnia 2020 (edytowane) Edytowane 23 Grudnia 2020 przez marus Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmateusz 2 Napisano 23 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2020 Ok, trochę doprecyzujemy. Chcemy, żeby napis był cały małymi literami z wyjątkiem VV(są ta dwie litery v, które w połączeniu tworzą w). Czyli napis - conVVork . Chcielibyśmy do tego dodać jakiś element, który wskazywałby na nasza działalność, czyli biurka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FINCH Design 49 Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 Jeszcze jedna propozycja ode mnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al Bambi 28 Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 Moja propozycja. Oddzielone "V" oraz suwak nawiązujący do regulacji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmateusz 2 Napisano 26 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2020 Póki co @marusnajbliżej. Dałbyś radę zamienić w na dwie duże litery VV i pokombinować coś z tą linią, która ma odwzorowywać blat? 🙂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D Ξ K Ξ R O 12 Napisano 26 Grudnia 2020 Share Napisano 26 Grudnia 2020 Jest możliwość poprawek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chaleksandra 0 Napisano 27 Grudnia 2020 Share Napisano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Moje propozycje Edytowane 27 Grudnia 2020 przez chaleksandra Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jiaozi 35 Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 (edytowane) - Edytowane 28 Grudnia 2020 przez _jiaozi propozycja zdecydowanie zbyt mocno zainspirowana pracą innego użytkownika 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marus 92 Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 PS. Osobom dodającym swoje prace, sugeruję nie wzorować się moją propozycją i namawiam do zamieszczania własnych, kreatywniejszych rozwiązań 😉 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
exevvgraphics 0 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia (edytowane) Logo to połączenie liter VV z logotypu które odwrócone o 90 stopni przedstawiają biurko oraz strzałek w górę oraz w dół sugerujących regulowanie wysokości. Wszystko starałem zachować w bardzo prostym, nowoczesnym stylu oraz nowoczesnej kolorystyce, którą oczywiście mogę zmienić. Litery VV w logotypie postanowiłem wyróżnić kolorem, dzięki temu napis jest o wiele bardziej czytelny, natomiast na końcu prezentacji pokazany jest także wariant z dużymi V'kami, wybór pozostawiam panu. Edytowane 3 Stycznia przez exevvgraphics Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fosu 12 Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia aktualne? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmateusz 2 Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Aktualne, trzymamy się terminu 6 stycznia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawi 30 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Moja propozycja Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
N4Shop 1 Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FINCH Design 49 Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CODEV 25 Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Decyzja? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmateusz 2 Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia Tak, wybraliśmy projekt @FINCH Design. Za chwilę skontaktujemy się z nim w prywatnej wiadomości i dogramy resztę. Można zamknąć wątek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi