XXXPERF 4 Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Rodzaj pracy: Plan osiedla Tematyka: Budownictwo Dodatkowe informacje: Witam, potrzebuje stworzenia planu rozmieszczenia domów na osiedlu (są to tylko 3 domy bliźniacze) z wyznaczeniem dróg oraz zieleni. Kwota wynagrodzenia: Aktualnie 50zł (cena do uzgodnienia z wykonawcą, która zależy od jakości wykonanej grafiki) - czekam na wycenę. Sposób wynagrodzenia: Przelew Termin wykonania: jak najszybciej Kontakt: kontakt@wolecki.pl Poniżej przesyłam wzory oraz oryginalną mapkę którą trzeba odwzorować. Pogrubione domy są tymi które są w ofercie. Edytowane 24 Grudnia 2020 przez XXXPERF 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawi 30 Napisano 24 Grudnia 2020 Share Napisano 24 Grudnia 2020 Minimum 1 000-2 000zł a nie 50zł za to 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXXPERF 4 Napisano 24 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2020 49 minut temu, SynKoleżankiTwojejStarej napisał: Minimum 1 000-2 000zł a nie 50zł za to Myślę ze 1000-2000zł to trochę duża cena za grafikę, którą (tak mi się wydaje bardzo łatwo wykonać) w porównaniu gdzie 700zł płaci się za 3-4 wizualizacje pomieszczeń domu. Po drugie nie napisałem postu aby ktoś mi odpowiadał czy cena jest dobra czy nie. Po któreś napisałem że cena jest do uzgodnienia z wykonawcą więc nie wiem po co nie potrzebny offtop 🙂 Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXXPERF 4 Napisano 25 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2020 Zlenienie wykonane. Dziękuję za ogromne zainteresowanie tematem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi