galpau 0 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Cześć, Ja mam pytanie co do obiektu inteligentnego. Tworzę w Photoshopie obiekt, który ma kształt okrągły i w nim chciałabym umieszczać zdjęcia. Moje koło przekształcam na obiekt inteligentny i wszystko idzie ok, tyko problem pojawia się, gdy wklejam zdjęcie na obiekt inteligentny i po zapisaniu tworzy się zdjęcie kwadratowe, ale nie okrągłe... Co robię źle? Co trzeba zrobić, żeby obiekt dostosowywał mi zdjęcia do konkretnego kształtu i żeby ten obiekt sam "wycinał" mi do swojego kształtu zdjęcia? Bardzo dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawi 30 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Maskę przycinającą zrób. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galpau 0 Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia Działa! Dzięki! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi