MebloExpert 0 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia (edytowane) Witamy. Jesteśmy firmą zajmującą się montażami mebli i potrzebujemy fajne i unikatowe logo które będzie zapadało w pamięć klienta. W załączniku przesyłam stare logo na wzór. Prosimy nie pisać o budżet bo to dla nas nie jest problem tylko potrzebujemy loga które będzie umieszczone na naszych samochodach oraz dokumentach i stronie www oraz na każdym zdjęciu. Kolory mogą zostać te co obecnie ale mile widziane są propozycję z państwa strony. Prosimy o kontakt pod tym adresem meblo.expert.biuro@gmail.com Edytowane 10 Stycznia przez MebloExpert Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dj. 46 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Wysłałem wiadomośc e-mail. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CODEV 25 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Wysłałem propozycje na email i PW 🙂 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D Ξ K Ξ R O 12 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Również wysłałem swoją propozycję na email. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Al Bambi 28 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Zrealizowane. Czekam na rozliczenie ze zleceniodawcą. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CODEV 25 Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Zlecenie zostało zakończone pomyślnie i przeniesiono temat do zleceń wykonanych. Przypominamy wykonawcy zlecenia o możliwości polecenia Zleceniodawcy w przypadku sfinalizowania transakcji. Spoiler Z poważaniem, Administracja Grafinity.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi