Makramulka 0 Napisano Wtorek o 09:15 Share Napisano Wtorek o 09:15 Dzień dobry, posiadam już logo jednak jestem ciekawa czy można stworzyć coś jeszcze bardziej ciekawego a jednocześnie nieprzesadzonego, dobrze widocznego zwłaszcza na miniaturkach : prowadzę konta na instagramie. Załączam obecne logo. Logo to rysunek na wizytówce. Podpis jest potrzebny. Chyba, że logo będzie super charakterystyczne, wtedy mogę z niego zrezygnować. Zajmuje się makramami. Większość miniaturek konkurencji to ilustracje makram. Nowe logo nie może być podobne do przeciętnego konta każdego zaczynającego przygodę z makrama. Zadnych kwiatków 🙂 Kolory stonowane, jeden mocniejszy akcent dozwolony. Musi się kojarzyć z rękodziełem. Lubię motyw dłoni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawczynski 23 Napisano wczoraj o 00:44 Share Napisano wczoraj o 00:44 Moja propozycja 🙂 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi