JRS 0 Napisano wczoraj o 10:26 Share Napisano wczoraj o 10:26 (edytowane) Rodzaj pracy: Logo-Fotograf Tematyka: Fotografia/Film Dodatkowe informacje: Chciałbym, aby logo było proste, czytelne, przedstawiające inicjały JR, JRS bądź pełną nazwę Jakub Rogala Studio. Specjalizuję się głównie w fotografii portretowej, jednakże nie ograniczajmy się tylko do tego. Zależy mi również na tym, aby projekt był nowoczesny i chwytliwy. Co do kolorystyki nie mam osobistych preferencji. Jeśli potrzebujecie więcej informacji zapraszam do zadawania pytań w wiadomości prywatnej... może postaram się na coś odpowiedzieć. Jestem dostępny na forum praktycznie przez cały czas więc szybko odpowiem na podesłane propozycje. Kwota wynagrodzenia: 200pln+ Sposób wynagrodzenia: Przelew Termin wykonania: 20.01.2021r. Kontakt: Kontakt poprzez forum Edytowane wczoraj o 10:28 przez JRS Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adipe 443 Napisano wczoraj o 10:59 Share Napisano wczoraj o 10:59 @JRS 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JudynGraff 86 Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu Witaj @JRS, a czy przypadkiem nie jesteś tymże użytkownikiem? (LINK!) Czy to tylko kolejna zbierzność? Tutaj projekt został zrealizowany, a następnie zapomniany... nie ładnie tak marnować czyjś cenny czas. Cytuj "Jedni wychodzą na miasto... inni na ludzi..." - Żartowniś Ponury Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tanuki 127 Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 17 godzin temu, JudynGraff napisał: Witaj @JRS, a czy przypadkiem nie jesteś tymże użytkownikiem? (LINK!) Czy to tylko kolejna zbierzność? Tutaj projekt został zrealizowany, a następnie zapomniany... nie ładnie tak marnować czyjś cenny czas. Ta sama osoba, zobaczymy jak wyjdzie w praniu 🙂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi