Myoghi Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk82 Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Dobrze to wygląda, ile zajęła Ci praca nad tym projektem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myoghi Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Godzinę temu, Patryk82 napisał: Dobrze to wygląda, ile zajęła Ci praca nad tym projektem? Gdzies kolo 2 tygodni, srednio 1-2 godziny dzienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myoghi Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Witam. Oto kolejny model w mojej kolekcji. Tym razem R2-D2. Miłego ogladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myoghi Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mangos Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Też mi się podobają Twoje prace. Jak szybko da się tego nauczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myoghi Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia W dniu 28.04.2022 o 10:27, mangos napisał: Też mi się podobają Twoje prace. Jak szybko da się tego nauczyć? Ja robie modele dopiero od jakiś 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myoghi Opublikowano Sobota o 03:37 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 03:37 https://youtu.be/9sw94GlZ4WM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano Sobota o 09:21 Administrator Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:21 Mega fajnie to wygląda, zwłaszcza korozja na całym aucie 😄 To oddaje realizmu, bo przecież czym byłby maluch bez rdzy. Modelujesz dla siebie czy pracujesz dla jakiegoś developera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi