Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Rekrutacja owacja

Darthu

Rekomendowane odpowiedzi

Może zamkniemy rekrutację do Teamu ? tyle ludzi na wystarczy + jeden od nakładania teksturek a tak na inne style "CLOSE" 
Może tez lepiej trochę udoskonalić treść podania,większość podań powinno się składać z link do da a nie opisanie siebie jako osoby czyli imię wiek i może do tego lodzik :D ?
Niektórzy tylko tagują i nie chcąc udostępniać żadnych danych tylko luźna zabawa :)
Może później przedstawię wersję SIDA
A teraz proponuję żeby rekrutacje wstrzymać.

ale jestem wredny... tak wiem...
  • 2 tygodnie później...
Co do wersji Podania .... znalazłem troszku czasu/// [color=#006400]Wzór podania:
Imię lub ksywa(To pole nie jest obowiązkowe do wypełnienia): Szukasz drogi rozwoju/Eksperymentujesz ? : Lubisz robić wspólne prace? : Posiadasz swój własny styl w tagowaniu ? :[color=#FF8C00]Twoje 2 ostatnie tagi:[color=#FF8C00]Twoje 2 najlepsze tagi:[color=#FF8C00]Link do Devianta (jeśli posiadasz) lub inne portfolio:     KURDE I OGARNIJCIE TE GIFY  

Oraz apeluję do władz aby każde przyjęcie jakiegoś użytkownika do drużny było pierw konsultowane z członkami drużyny czyli w tym temacie lub innym bo jak wyjdą jakieś głupie sytuacje że przy pojedynkach ktoś nie ma pary albo ktoś wgl nie ma czasu to  nikomu nie zechce się tagować jak nie ma odpowiedniej aktywności hehe 

I serio zachęcam "ciepło" do wspólnego tagowania,nawet gdy czujesz że wyjdzie lipa, to warto brać takie akcje na barki...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.