Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Zablokowane Logo - wymyślne połączenie dwóch liter

luigisos

Rekomendowane odpowiedzi

Rodzaj pracy: Logo

Tematyka: IT, technologie

Kwota wynagrodzenia: 20-30 PLN

Sposób wynagrodzenia: przelew / blik

Termin wykonania:  do 24.05.2021

Kontakt: luigisos@wp.pl

Dodatkowe informacje: Prosiłbym o wykonanie logo składającego się z połączenia dwóch liter C i M. Cenię przede wszystkim minimalizm i prostotę. Wynagrodzenie za pracę niestety nie jest zbyt wysokie, jednakże mam nadzieję, że adekwatne do wkładu pracy. Być może przeznaczone bardziej dla grafików rozpoczynających swoją karierę - chcących się wykazać ?. Znalazłem kilka prac w google na wzór:
Przykład 1:

Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Przykład 2:
Ta zawartość jest ukryta. Jeśli chcesz mieć do niej dostęp, proszę

Myślałem też, że może ciekawym połączeniem byłoby jakieś złożenie tych dwóch liter w oparciu o znak nieskończoności (jak w logo tego forum). Jestem też otwarty na inne propozycje połączenia tych dwóch liter, ważne aby praca graficzna była autorska. Bardzo doceniłbym również nadesłanie kilku propozycji z możliwością wyboru. Jeśli chodzi o kolorystykę to może być dowolna jednakże w oparciu o odcienie jednego wybranego koloru lub po prostu jeden kolor.

Edytowane przez luigisos

Dziękuję za nadesłanie pracy. Środkowe logo jest dość ciekawe i fajne jednak nadal czuję, że poszukuje czegoś innego. Będę bardzo wdzięczny za kolejne propozycje - jeśli można prosić o stworzenie czegoś w bardziej okrągłych kształtach to będzie super ;)
PS: Teraz zauważyłem, że tytuł posta może być trochę mylący z uwagi na użycie słowa "wymyślne" - proszę je zignorować, minimalizm i prostota jest jak najbardziej ok

@NellDziękuję za pracę, zastosowałeś się do jednego z wzorów które podesłałem - doceniam. Literka m w środku mocno mi nie odpowiada. Ogólnie teraz myślę, że chyba jednak ten motyw (na wzór 2 przykładu) nie będzie się do końca wpasowywał. Wykreślę go z postu, jednak widzę teraz, że zwykłe połączenie tych 2 liter jest lepsze.

@Al BambiFajny projekt, obecnie najbardziej podoba mi się ze wszystkich prac. Czy jesteś w stanie zobrazować jak wyglądałoby to samo z tym że literka M jest obrócona o 90 stopni w prawo i na kształt znaku nieskończoności łącząc swoją "nogę" z literka C?

@Przepotezny_grafikdziękuję za przesłaną pracę - jest, że tak powiem bardzo futurystycznie ?. Niestety nie tego szukam.

Dziękuję za obie prace
@AlsartTwoja praca wyróżnia się z otrzymanych dotąd propozycji. Jestem nią zainteresowany - propozycja z 5 kolumny (przedostatnia) najbardziej mi odpowiada (i może jeszcze pozycja nr 2). Mam jedną uwagę, czy możesz zrobić tak aby literka "m" miała tą pierwszą "nóżkę" z lewej - teraz przypomina mi ona bardziej "n" niż "m" i będzie super. Jeśli jesteś w stanie wykonać te zmiany to bardzo bym prosił - tylko dla pozycji 2 i 5. Jeżeli będzie trzeba przykryć te literki to "c" niech będzie na pierwszym planie a "m" na drugim.

Zlecenie pozostaje aktualne, praca Alsart jest trafiona (poz. 5 i 2) - niestety nie udało nam się sfinalizować zlecenia. Więc jeżeli są jeszcze osoby chętne na wykonanie logo to bardzo bym prosił coś w podobie tej pracy. Jeśli chodzi o budżet to mogę zaoferować tylko tą kwotę która jest w temacie.

• tanuki odblokował(a) ten temat
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.