gregpmx Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam wszystkich serdecznie. Na imię mam Grzegorz, przybywam od konkurencji i mam nadzieję zadomowić się tutaj na dłużej. Na co dzień sobie front-enduję, jednak stopniowo rozszerzam umiejętności o webdesign, mam nadzieję, że dzięki Wam poszerzę swoje umiejętności. Po powyższych cukierkach czas na trochę kwasu (nie mam na celu obrażać forum i jego społeczności, po prostu nie mogę się doszukać poniższych, więc te pytania w końcu musiałbym zadać): 1) czy na forum jest wyszukiwarka? Jeśli nie to UX trochę leży. Jeśli jest to bardzo proszę o wskazanie, bo nigdzie znaleźć nie mogę (więc w sumie UX trochę leży). 2) czy jest opcja wyboru innej kolorystyki szablonu? kwestia osobistych preferencji i oszczędzania oczu. [align=right]Free your ass and your mind will follow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witaj. 1) Jako tako ogólnej wyszukiwarki nie ma, ale są pojedyncze do wielu elementów. Na przykład, gdy wejdziesz w nieprzeczytane posty to masz tam szukajkę, ale dotyczącą zawartości owej zakładki. Tak samo jest z Twoimi postami, etc. 2) Nie ma takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregpmx Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 przy przejściu do wyszukiwania zaawansowanego jest już szukajka dla całego forum, wielkie dzięki za naprowadzenie [align=right]Free your ass and your mind will follow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq. Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 [quote="gregpmx"]przy przejściu do wyszukiwania zaawansowanego jest już szukajka dla całego forum, wielkie dzięki za naprowadzenie[/quote] Do usług. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cześć Jeśli masz propozycje odnośnie forum to możesz napisać tutaj [url=http://grafinity.pl/viewforum.php?f=13]Błędy i propozycje[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcine Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Witaj na :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Bartnik Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi