fraceq8_design Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witam all, jest Adrian no i mam sobie te 15 lat. Zawitałem z Webmasteruj. Interesuję się grafiką użytkową i webdesignem oraz grami i sportem. Pozdrawiam appaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Witaj na :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 To co, które konto usuwamy? No chyba, że banicja za multi KappaPolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fraceq8_design Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 [quote="damson"]To co, które konto usuwamy? No chyba, że banicja za multi KappaPolice[/quote] Sory za problemy, nie dostawałem tego hasła to założyłem nowe konto. Jeśli można usuń tamte.. @Norbert spostrzegawczy Keepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Bartnik Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi