kortes Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ile płacicie za przedłużenie domeny PL? Gdzie i dlaczego tam je trzymacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ja korzystam z [url=http://www.hekko.pl/?ref=33742]Hekko[/url] od kilku lat. Mają bardzo dobry support i niskie ceny za odnowienie domeny (https://www.hekko.pl/domeny_cennik.html). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ja specjalnie na potrzeby portfolio zakupiłem domenę w ovh.pl Ceny nawet przystępne - [url=https://www.ovh.pl/domeny/dotpl.xml]CENNIK[/url] Szybko mogłem skonfigurować domenę według własnych oczekiwań i podpiąć do hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Moderator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ja tak samo polecam Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kortes Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Czyli macie tam gdzie ja ;-) Co do OVH - piszesz o podstawach, które gwarantuje każda firma, tak więc uwierz mi, że to naprawdę żaden szał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minik Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Płacę więcej w Firehost, ale mam solidny support, bardzo dobry panel i ogólnie zero problemów - hosting dopasowany niewielkim kosztem, solidnie działający. Zależało nam na jakości i zdecydowanie udało się nam ją uzyskać. Przynajmniej z naszej strony to wszystko zdecydowanie się sprawdza i mogę jedynie potwierdzić, że małym kosztem mamy coś solidnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kortes Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Widzę, że tam jest ponad 70 zł za PL, czyli 20 zł różnicy na jednej domenie. Sory, ale to żadna atrakcja - na wielu domach zrobi się już przecież kwota z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minik Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Firehost - mam od razu domenę i hosting. Mała kasa, a dobre parametry i niezawodnie działająca usługa. Stabilnie to działa, niezawodnie, dobre parametry. Każdy może sobie odpalić okres testowy i porównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kortes Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Hmm... już pisałem. To nie jest najtańsza firma - o wiele taniej można znaleźć to samo w znanych markach z dobrą opinią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remes Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Jedno i drugie mam w Firehost i całość działa pierwsza klasa, solidnie, niezawodnie. Przynajmniej jak na razie nie mieliśmy żadnych problemów. Kawał solidnego rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tpk Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Domeny trzymam w OVH, wcześniej kombinowałem z AZ (młodym się było, głupim) potem Hekko z jakiś promocji ale cenowo wychodziło kosmicznie. Tutaj stabilnie zawsze tyle samo ~ 50zł za rok. Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Tpk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mangos Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia https://gnum.pl Można odnawiać poniżej 40 zł na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 14 Czerwca Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Ja osobiście domeny trzymam na dhostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelevra Opublikowano Sobota o 09:34 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:34 Polecam hosting domen nazwa.pl - pierwszy rok za darmo, nawet domeny PL, a po roku przedłużenie to grosze. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikey. Opublikowano Niedziela o 07:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:42 22 godziny temu, Kelevra napisał: Polecam hosting domen nazwa.pl - pierwszy rok za darmo, nawet domeny PL, a po roku przedłużenie to grosze. 🙂 aż się dziwie, że jest ktoś w stanie to polecać, tak jak pisał @Rafał, dhosting radzi sobie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano Niedziela o 13:26 Administrator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:26 Zgodzę się z up. Nazwa.pl do kitu omijać szerokim łukiem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi