Damien Karras Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Cześć! Miło gościć mi na forum Szukałem odpowiedniego działu ale nie znalazłem... gdzie mogę zamieścić temat o tabletach graficznych? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszbartosik Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Osobnego działu jako tako nie ma. Myślę jednak, że bez problemu możesz umieścić temat w PORADNIKI I MATERIAŁY > Teoria/Zadaj pytanie. Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 26 Listopada 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Witaj na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 25 Grudnia 2016 Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi