booro1991 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam wszystkich grafików! ;) Nazywam się Krystian mam 26 lat na co dzień pracuję jako żołnierz a poza pracą bawię się trochę w photoshopie. Moją przygodę zacząłem dość dawno ale miałem długą przerwę, ale nie dawno znów zacząłem coś tam mieszać. Bardzo lubię manipulację oraz tworzenie stron www. Ogólnie jestem bardzo zachwycony waszą stroną jak i umiejętnościami forumowiczów i wielki szacun dla Was. Mam nadzieję, że przy was coś się jeszcze nauczę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 19 Lutego 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witaj na forum :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 19 Lutego 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Siemanko, jak ci sie forum podoba to my już koledzy jesteśmy :peace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam żołnierza :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booro1991 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Norbert już zaspokajam Twoją ciekawość jestem w stopniu starszego szeregowego na Artylerii :) Mam nadzieje że dogadam się ze wszystkimi forumowiczami :) piąteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 3 Maja 2017 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Siema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi