buuchaLL Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cześć wszystkim! Jestem Patryk, niedawno co skończyłem 20lat, nadal się uczę jako technik informatyk, jestem z Piły. Moje zainteresowania to w szczególności skrypty(język lua/c++), tworzę skrypty do gry Tibia. Bardzo mi się spodobało to forum i myślę, że spędzę tu trochę czasu i się czegoś nauczę. :shy2: Pozdrawiam, buuchaLL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 23 Lutego 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witaj na forum :hi: Czekamy na jakieś Twoje prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 23 Lutego 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Witaj na forum @buuchaLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 3 Maja 2017 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Siema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi