Destro Dark Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Stanisław i interesuje się grafiką już rok . Mam 17 lat. Chodzę do 1 klasy technikum . Po technikum mam zamiar pójść na studia na Grafika Komputerowego Mam tam parę prac amatorskich. Ogólnie moje prace to przerabiane zdjęcia z Google, dodawanie napisów, zmiana tła itp. Czyli takie sklejki . Trafiłem na to forum z FB i mnie zaciekawiło bo być może czegoś się od was Nauczę. Wszelkie rady itp dobrze wykorzystam i będę po prostu robił to co kochał czyli tworzył coś ciekawego w grafice komputerowej. Zamiłowanie do tworzenia czegoś z niczego miałem od dziecka, najpierw szkicowałem , a potem przeniosłem to na komputer. Obecne moje prace sądzę , że są słabe ponieważ każdy morzę przerobić zdjęcie. Moje zdj : http://imgur.com/a/ERmpE To by było na tyle. Pozdrawiam :) podpis : Jestem pozytywnie nastawionym człowiekiem :peace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 7 Marca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witaj na forum :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 7 Marca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witaj na grafinity ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 3 Maja 2017 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Siema :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi