bonovito Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Hej! Mam na imię Tomek. Jestem z Warszawy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Cześć i witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 15 Czerwca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Cześć Tomek :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntekM Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Hej, nie chciałem zakładać nowego tematu. Nazywam się Antek, jestem studentem, i chciałbym profesjonalnie pracować nad grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 23 Czerwca 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Siema Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi