OscarNEX Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Siemanko! Jestem Oskar mam 17 lat i grafiką interesuję się od 2012 roku. Głównie zajmuję się grafiką forumową czyli avatary, sygnatury itp. ale czasem też pokombinuje coś z fotomanipulacjami i również z ID .Mieszkam w Ostrowcu Świętokrzyskim i chodzę do technikum na profil Technik-Informatyk. Niektórzy mogą mnie znać, ale chcę przywitać się głownie z nowymi użytkownikami tego forum :D. :hi: facebook.com/oscarnexooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Siemka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonovito Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 WItaj OscarNEX :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi