Mjud Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Czołem koledzy! Dostałem wiadomość od forumowego bota żebym się przywitał... więc w sumie czemu nie. Na imię mi Marek, mam 17 lat, chodzę do technikum informatycznego na kierunek Technik Cyfrowych Procesów Graficznych. Jestem dopiero na początku mojej kariery jeżeli chodzi o wszelaki design, jednak żywię wielkie nadzieję, że za kilka lat uda mi się spełnić kilka z moich celów jeżeli chodzi o ścieżkę kariery. Interesuje mnie przede wszystkim DTP, lecz chciałbym w przyszłości zająć się Corpo Designem, Web Designem (Może przy okazji coś liznąć z projektowania 3D) Mam nadzieję że jako bardziej doświadczeni koledzy po fachu będziecie w stanie dopomóc w razie potrzeby amatorowi xP Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Siemasz Marek Miodek :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Siemanko Mareczku :grafinity::grafinity::grafinity::grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonovito Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Hej Marku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OscarNEX Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Siemka! facebook.com/oscarnexooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi