AngelArt Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Siemanko, jestem Piotrek oraz od dwóch lat zajmuję się grafiką. Pewnie tak jak większość jestem samoukiem, tworzę grafikę głównie hobbistycznie. Mam nadzieję że czegoś się tutaj nauczę. Xd Pozdrawiam wszystkich użytkowników oraz Administrację . :fist: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Dawid Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 yo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Siemasz Piotrek, też Cię pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Siemka Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonovito Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Cześć Piotrek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OscarNEX Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Cześć Piotrek :grafinity: facebook.com/oscarnexooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi