Marek Opublikowano 17 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Witam, chciałbym ostrzec innych przed bandą złodziei i prostaków, czyli DobreWafle. [img]https://i.imgur.com/ymqLXuq.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dlatego nie robi się zleceń bez zaliczki :) Dlatego byłem za tym, żeby płatne zlecenia polegały na tym, że zleceniodawca wpłaca najpierw jakąś kwotę na konto administracji Grafinity jako zabezpieczenie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEŁAD Studio Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Znak wodny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 [quote=czarnywonsz post_id=26847 time=1505854857 user_id=4181] Znak wodny ?[/quote] A co przepraszam da Ci ten znak wodny? Chyba tylko przysłoni projekt i klient gorzej go oceni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEŁAD Studio Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Nie koniecznie... Poza tym trudniej jest ukraść taki projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosh Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Znak wodny nic tutaj nie da... Co za problem jest zaznaczyć Pentool'em obrys logo i przemalować na biały kolor? Każdy laik to zrobi... Najlepsza byłaby zaliczka, wtedy każdy "konkurs" na łamach forum odbywałby się tylko na forum... Ale też nie jest powiedziane, że tak by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 20 Września 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Kwestia zaliczek na forum była poruszana wiele razy. Administracja nie może pobierać żadnych pieniędzy od zleceniodawców w formie zabezpieczenia. Do tego potrzebna jest zarejestrowana działalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Nie, jeśli całość byłaby w formie przetrzymywanego kredytu - waluta forum, cokolwiek. Wszystko da się obejść i zrobić w miarę chęci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Znaki wodne i zaliczki odpadają, forum by musiało mieć w miarę stały i dobry dochód, by był sens rejestrowania działalności. Ja nie piszę tego tematu, by pokazać jak mi przykro czy się wyżalić, wręcz przeciwnie. :D Gdyby jeszcze przyznali się lub pogadali o tej sprawie i kradzieży, to ja bym tego tematu nigdy nie napisał. Niech zostanie opinia i przestroga dla innych na przyszłość. Walutę, czy sam depozyt trzeba byłoby oprzeć na regulaminach i zrobić specjalny system do tego, wpłaty zaliczki (+ reszty, jeśli zdecyduje się wybrać czyjąś pracę) przez zleceniodawce i odbioru zarówno zaliczki, jak i całości przez zleceniobiorcę po jego wyborze. Natomiast jeśli żadna praca nie zostanie wybrana, to taką zaliczkę można by przeznaczyć na konkursy sponsorowane. Edytowane 20 Września 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADD Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Logo bezczelnie użyte jest na avatar, zdjęcie w tle i logo strony :o. Na Fb pytają o autora, możnaby zaspamować że praca kradziona - zapraszamy na grafinity.pl czy coś takiego :) [color=#FFBF00]- Adamski Dawid Design -[/color] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Rzuciłem im recenzencką jedynkę :D Pewnie nic to nie da, ale co mi tam. Recenzje pewnie da się usuwać nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dym3k Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Chamstwo,naprawdę szczyt bezczelstwa :D Jak można tak ludzi w chu*a robić za przeproszeniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszekU Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 [quote=Adipe post_id=27029 time=1506341969 user_id=1601] Rzuciłem im recenzencką jedynkę :D Pewnie nic to nie da, ale co mi tam. Recenzje pewnie da się usuwać nie? [/quote] Jeśli nie, to mogli byśmy im zrobić mały rajd w recenzjach :D portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Niby byśmy mogli, ale w takim razie musielibyśmy robić to przy każdym potwierdzonym przypadku kradzieży, dla zasady. Więc nie wiem czy jest tutaj sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 [quote=Norbert post_id=27036 time=1506344961 user_id=998] To jest życie, a dziecinne "rajdy" nie są dobrym rozwiązaniem w tym przypadku :P[/quote] W połowie się zgodzę, że te rajdy trochę dziecinne są, ale jakieś rozwiązanie by to było, chłopaczki mogli by ponieść wtedy jakieś konsekwencje w stylu straty swojej społeczności. Tak to ujdzie im to na sucho. Ale też jestem zdania, że to nie ma sensu, szkoda czasu, nerwów i klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meechauu Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Ale napisać że kradzione można w komentarzach :P. Nie zaszkodzi a nóż widelc, opamiętają się i zdejmą to logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 ADDmeechauu to nic nie da, ja wrzuciłem post z ss na ich fanpage i usunęli komentarze + zablokowali możliwość komentowania. Zrobią tak z każdym komentarzem, więc szkoda czasu kogokolwiek na to. Temat jest, więc zawsze ktoś może sobie forum przeszukać i zobaczy, co i jak się ma. Bardziej opłacalne byłoby zrobienie tematów na innych forach, gdzie nikt z nich nie będzie mógł tego usunąć, ale ja i tak nie mam na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meechauu Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 No ja bym tego tak nie zostawiał ale z drugiej strony pewnie i tak kiedys to wycieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Not Real Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Wedlug mnie takie forumowe przymierze w postaci szkalowania nieuczciwych zleceniodawcow jest ok - zab za zab! Przeciez to swiadczy o nich jako firmie, mogloby to dac do myslenia potencjalnym klientom ich firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FINCH Design Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Widzę, że w ekipie administratorów jest niejaki Blade. Może to zbieg okoliczności, a może to ta sama osoba. Wykonywałem logo dla użytkownika i nagle mnie zablokował. Na razie nie zauważyłem, żeby moje logo zostało gdzieś użyte (oczywiście nie wysłałem plików), ale może to kwestia czasu.https://imgur.com/9DGwDpE Konto na FB usunięte/zablokowane, więc pewnie jakieś fake-nazwisko. Fanpage, który podawał w rozmowach (nie wiem czy faktycznie jego): https://www.facebook.com/DevilFox-Gaming-1789391761388237/ Konta na forum: http://grafinity.pl/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2447 Nie polecam, tylko strata czasu. Edytowane 11 Października 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 11 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Banda jełopów, co zrobisz. Kto zobaczy ten temat to będzie wiedział z czym ma do czynienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bambi Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 https://www.facebook.com/DobreWafle/ - ja bym to oficjalnie zgłosił gdzieś. :) Nie dość że po takim czasie wciąż używają loga, to bez zgody wprowadzają modyfikacje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi