sp-media Opublikowano 18 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Witam, grafiką zajmuję się od 10 lat. Teraz już coraz mniej bo bardziej kręci mnie kodowanie stron. Jednakże od czasu do czasu zdarza mi się też coś zaprojektować. Mam nadzieje, że uda mi się wrzucić tutaj parę prac. [color=#00BF40]WITAM WSZYSTKICH!!! Zapraszam też do odwiedzenia mojej strony i zobaczenia czym się zajmuję na co dzień[url=http://spmedia.pl]www.spmedia.pl[/url] Potrzebujesz kodera do Twoich projektów? Napisz do mniespmedia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 18 Września 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Witaj na :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 18 Września 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 :grafinity: siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Elo, elo, siemandero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonovito Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witaj sp-media :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi