eryczke Opublikowano 26 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Ahoj graficy, od wczoraj, czyli od aktualizacji Photoshopa do wersji CC 2018 zauważyłem, że naszemu drogiemu Adobe wkradło się sporo błędów i niedopracowań. Jednak mi chodzi o jedną rzecz, która mnie najbardziej irytuje, a dokładniej o przenoszenie grafik z np. Pulpitu do otwartego projektu w Photoshopie. Wcześniej obrazek umieszczało dokładnie na środku, a teraz lata gdzieś poza obszarem roboczym. Ktoś wie co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 26 Października 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Z tego co czytałem to CC 2018 ma bardzo dużo bugów. Zaleca się powrót do 2017 i oczekiwanie na poprawki :| Edytowane 26 Października 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi