Avenx Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Patryk, mam 16 lat. Jestem uczniem pierwszej klasy technikum na profilu technik grafiki i poligrafii cyfrowej. Grafiką zajmuję się prawie rok, zupełnie amatorsko. Założyłem konto na forum, aby podpatrzyć prace profesjonalistów, co nieco się nauczyć i poddać swoje prace waszej ocenie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 30 Października 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Hej, hej i jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Siemaneczko :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 2 Listopada 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Siemka :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi