Atelie Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) ~ ♥ Patrycja ♥ 23 lat ♥ Katowice ♥ ~ Jestem dziewczyną, która ma 23 lat. Mieszkam w Katowicach mieście kultury, rozrywki, który od niedawna dostał "imię" - Katowice Miastem Muzyki UNESCO. Mój charakter nigdy nie był, ani nie jest idealny. Jestem miła - to fakt czasem za bardzo; pomocna - nigdy nie lubię odmawiać, chyba, że ktoś na to nie zasługuje; często przejmuje się wszystkim - nawet, jeśli jest to naprawdę bezsensu; skłonna jestem do wad i zalet - jak każdy człowiek na świecie, idealną dziewczynką nie jestem. Mam swoje pasję - oczywiście grafika komputerowa, w której siedzę od 7 lat. Zaczęłam od prostych programów jak Photoscape, Photofiltre czy Inkspace aż po Gimp, gdzie końcu później odkryłam firmę Adobe gdzie zaczęłam kształcić się w Photoshopa, potem trochę Illustratora czy Affter Effects'a. Miałam również styczność z Cinema 4D. Ale jak każdy początkujący grafik nie mający doświadczenia również się jeszcze uczę. Mam swoje portfolio. Zdałam rok temu kurs Grafiki Komputerowej w Teb Edukacja. Skończyłam technikum informatyczne. Po za grafiką interesuje się fotografię i blogowaniem. Bloga prowadzę od 7 lat z małymi zmianami. Szaleje za książkami i czytaniem to taki mój mały relaks. A w ostatnich czasach nauką rysowania i malowania czy kolorowania. Miłośniczka mangi i anime. Serdecznie witam wszystkich i zachęcam do współpracy ze Mną ;) Moje Portfolio: https://portfoliobyatelie.deviantart.com/ Edytowane 6 Listopada 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 6 Listopada 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Cześć Patrycja ;p też jestem bardzo miły XD :grafinity: grafinity wita :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 elooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meechauu Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 No witam. Ciekawa biografia, czekam na sequel :D:grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atelie Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Dzięki ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 6 Listopada 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witaj na :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi