OskarGrafik Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witam wszystkich ;) Jestem początkującym grafikiem uczę się tego z czystego hobby ;3 A od roku czasu szkolę się jako informatyk np: HTML, CSS, JAVASCRIPT, MySQL, C++ itp. Mam nadzieję że wszyscy przyjmiecie mnie tutaj pozytywnie ;p A i mam na imię Oskar lat 21 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczestudio Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witaj w designerskim gronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Siemaneczko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Dawid Opublikowano 6 Grudnia 2017 Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 yo :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 6 Grudnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Cześć :hi::hi::grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi