WladcaMetafor Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam z tej strony Elsi Chciałbym przedstawić swojego bloga w celu oceny i promocji :)[url]www.eelsi.pl[/url] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonyek Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam, przechodząc do sedna sprawy. Jak dla mnie wygląda ona nie estetycznie, wszystko takie nasrane za przeproszeniem... Popracowałbym nad nią jeszcze dużo, i to czarne tło nie pasuje tam w ogóle jak i sama reszta. Przykro mi to mówic ale strona jest po prostu brzydka. Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 10 Stycznia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Wygląda jak strona, która ma +10 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Chyba Ci się Damian jedno zero zgubiło. :lol: A tak na poważnie. Twój blog w żaden sposób nie przekonuje mnie do podjęcia z Tobą współpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi