extart Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Siemano, Jestem Szymek i mam 14 lat, od "x" czasu zajmuję się grafiką, piszę x bo sam nie wiem, ogółem przyszedłem się tu nauczyć robić grafik na lepszym poziomie, niż jestem, bo stoję w miejscu i postanowiłem to zmienić. Forum znam już długo ale jakoś nie rejestrowałem się, sam nie wiem czemu. Myślę, że się polubimy i przyjmiecie mnie do Siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 :hi::hi::hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 4 Lutego 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Siemka :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 8 Lutego 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witaj na :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi