kermi1313 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Problem znalazłem w folderze z wiadomościami, jednak tyczy się on całego forum[img]https://i.imgur.com/XRdNCli.jpg[/img] Elementy z prawej strony przysłaniają elementy do kliknięcia. To samo jest przy pisaniu wiadomości i chęci użycia emotikon. W przycisk można kliknąć tylko w zaznaczonym obszarze. GreenCode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Jaką masz rozdzielczość? Bo ja takiego problemu nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermi1313 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) 1920x1080 wystarczy sobie zmniejszyć okno przeglądarki aby zaobserwować ten błąd :) Tak wspomniałem wcześniej on wystepuje na cały formu. Edytowane 2 Marca 2018 przez Gość GreenCode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 3 Marca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Poprawie przy okazji zmiany ikonek bocznych :grafinity:[mod=]Poprawione.[/mod] Edytowane 3 Marca 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi