Lowiczak Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Cześć Jestem programistą, piszę webowe aplikacje od pewnego czasu piszę grę MMO, na forum trafiłem w poszukiwaniu dopełniacza dla programisty. Edytowane 14 Marca 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowiczak Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Webowo czyli PHP, JS, HTML, do gry użyłem Symfony 3.4, błyskawicznie się dzięki temu pisze system administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 14 Marca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Witaj na grafinity :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 20 Marca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Cześć :hej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi