Ricardo Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Witam. Zaczynam dopiero z grafiką wektorową, więc proszę zrozumcie mnie. Zrobiłem właśnie proste logo składające się z prostokąta i dwóch kół. I mam takie pytanie do Was, w jakim formacie mam to zapisać, aby: - Grafika była bez tła, i przy tym żeby nie było pikseli przy przybliżaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPrinciple Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Najlepiej w eps z zachowaniem przezroczystości (przy zapisie eps można ustawić czy plik ma być zapisany na tle przezroczystym czy nieprzezroczystym). Edytowane 26 Grudnia 2021 przez GPrinciple Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaza Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 PDF, możesz zostawić przy zapisie możliwość edycji. Wtedy będzie edytowalny, ale będzie więcej miejsca zajmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi