elitespartanoff Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 <div> <iframe allowfullscreen="true" frameborder="0" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/7X4juMp8Jhg?feature=oembed" width="480"></iframe> </div> Jak Oceniacie ? Jak zły dział to sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinq. Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 To jest bardziej przygotowanie do całego kodowania. Więc tak bym nazwał ten 1 filmik. Ale głos taki docierający do ludzi, więc myślę, że jeśli dobrze poprowadzisz resztę to osiągniesz sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandziorr Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) <b style="font-weight:normal;">Nawet fajny kurs dla żółtodziobów, może się komuś przydać - trzymaj tak dalej, Ogółem to w kwestii poradników od siebie dla kogoś kto dopiero zaczyna swoją przygodę z programowaniem polecam kursy eduwebu. Można się dość sporo nauczyć, ogółem stronę podesłał mi mój brat abym znalazł coś dla siebie. Sprawdźcie sobie to najlepiej sami.</b> Edytowane 20 Maja 2016 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Dawid Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 <p class="ipsMessage ipsMessage_success" style=""> Ten temat został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a moderator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, załoga SpaceCMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi