Mrs.Lidia Opublikowano 24 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Cześć, to i ja się pochwalę:[url]http://www.lkolodziejska.pl[/url] Webmasterzy pewnie się złapią za głowę jak zerkną w kod, ale ja żadnym specem od kodowania nie jestem...założenie było takie, że stronka ma działać :P Czekam na konstruktywne uwagi :) PS: jeszcze nie do końca przystosowana pod urządzenia mobilne. Edytowane 24 Października 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 26 Października 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Sekcja, w której się przedstawiasz mocno uboga. W pracach brakuję lightboxa. Poza tym fajne, może być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arces Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Formularz kontaktowy mało widoczny, tak naprawdę praktycznie go nie widać. Dodatkowo nie masz ustawionych wymaganych pól, więc de facto ktoś może Ci spamować na maila lub po prostu przypadkiem czegoś nie uzupełnić i mail zostanie wysłany. Moim zdaniem kolorystyka też zbyt ciemna (też lubię ciemne kolory), ale tutaj zdecydowanie brak kontrastu. Poniżej rozdzielczości latptopowych paddingi/marginy są za duże w sekcjach (zbyt dużo wolnych przestrzeni). Na małych desktopach grid przy portfolio zmieniłbym na dwie kolumny, a nie jak jest teraz na jedną. P.S. W kod nie patrzę, bo to bardziej forum graficzne. Wywala dwa błędy JSowe w konsoli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrs.Lidia Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Z formularzem kontaktowym poszłam trochę na łatwiznę... bo z takim "prawdziwym" poległam... i jest przekierowanie przez coś takiego jak fromspree. Słuszna uwaga z tymi wymaganymi polami... całkowicie o tym zapomniałam. Z "brakiem kontrastu" chyba też... ogólnie to nadal wizualnie... dla mnie to jeszcze nie jest to :/ ale ja z jakiegoś powodu tak mam ze wszystkim co zrobię. Dzięki za uwagi, będziemy pracować nad stronką dalej, więc na pewno je wykorzystam :) Edytowane 5 Listopada 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 7 Listopada 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Mrs.Lidia proste portfolio :D dodałbym powiększanie prac w sekcji "projects" bo w "Photos" jest a tutaj brak. Lubie ciemne klimaty :D A ja nie mam portfolio :cry::cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atelie Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Fantastyczna strona, świetne zdjęcia ! Genialne ! Uwielbiam fotografię, chociaż nie mam tak fajnego portfolio jak ty. Ale cóż może pouczę się i wybije się jakoś ? :D Czekam na więcej, pozdrawiam ;)) Edytowane 9 Listopada 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi