Krystix Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Witam, Mam pytanie dotyczące konkursów. Zastanawia mnie dlaczego w przypadku, gdy w konkursie pojawia się tylko jeden uczestnik automatycznie jego praca zostaje wybrana jako zwycięska. Jaki sens ma takie zwycięstwo? Zazwyczaj wszelkiego rodzaju konkursy, zawody itp w przypadku, gdy nie ma wystarczającej ilości chętnych po prostu się nie odbywają. A tak nawet nie trzeba się starać, wystarczy zrobić byle jaki projekt i liczyć na to, że nikt nie weźmie udziału a wtedy zwycięstwo mamy w kieszeni. ;) Pozdrawiam Spełniam sny, prawie nie śpiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 30 Stycznia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Wstyd się przyznać, ale masz rację - nie wiem dlaczego przyznawaliśmy takim użytkownikom odznaczenia. Wszystko wina Marek bo on się tym zajmuje! ;D Dodamy nowy punkt w regulaminie. Od następnych edycji, aby otrzymać odznaczenie muszą w konkursie pojawić się minimum 3 prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi