wuodek Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 siemka, jestem Daniel, jestem grafikiem zajmującym się dosyć szeroko od poligrafii po strony czy logo, pracującym na co dzień w agencji. Będę wrzucał co jakiś czas swoje realizacje mam ich sporo, ale wolę wybrać te lepsze niż robione na szybko. Pozdrawiam ? @Adipe siemasz gf z tej strony XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3V Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 cześć Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 31 Lipca 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam witam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Godfather? Rozsiądź się wygodnie i czekam na projekty. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi