MX Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Humorystyczny content po części związany z grafiką, w którym możecie wrzucać podobne "absurdalne" screenshoty ? A oto moja dzisiejsza perełka: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Przeniosłem do odpowiedniego działu. Co do powyższego screena to siema @fantovsky. Ja też uczestniczyłem w tej dyskusji, ale niestety chyba post usunięty, a szkoda bo perełka niezła to była ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MX Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Każdy grafik w trakcie projektu lub po powinien mieć taką playliste w swoim eq ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi