Dragen Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Szukam czcionki podobnych do tych. Czy ktoś wie co to jest za czcionka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Spróbuj za pomocą tego linku wyszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peryskop Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Myślę, że Peachy Keen JF Edytowane 16 Lipca 2019 przez Peryskop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragen Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Trzeba mieć specjalny program do wgrania czcionki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkp Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Nie, nie trzeba. Standardowo prawy przycisk myszy -> zainstaluj i pojawia się automatycznie w programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragen Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 11 godzin temu, arkp napisał: Nie, nie trzeba. Standardowo prawy przycisk myszy -> zainstaluj i pojawia się automatycznie w programie. Dziękuję ? Zastanawiam się jak można zrobić taki efekt jak w słowie "Monkey" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkp Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Wydaje mi się, że wystarczy zrobić takie kształty piórkiem, nadać im kolor i na koniec nałożyć na nie rozmycie gaussowskie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragen Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie ma jakiegoś generatora napisów, który zrobiłby taki lub podobny efekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkp Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Niestety nie mam pojęcia czy istnieje coś takiego. Pod spodem filmik, w którym pokazane jest to o czym napisałam wyżej. A na wykonane "refleksy" wystarczy nałożyć rozmycie gaussowskie i efekt powinien być zadowalający. Jeśli nie masz do przerobienia zbyt wiele tekstu, to naprawdę zajmie to kilka minut ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_ront Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 7 godzin temu, Dragen napisał: Dziękuję ? Zastanawiam się jak można zrobić taki efekt jak w słowie "Monkey" Jeśli Pan używa program Photoshop do grafiki to na warstwę tekstu prawym przyciskiem i 'opcje mieszania..', chwila zabawy z parametrami. 1 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragen Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Dziękuję za pomoc. Niestety nie używam Photoshopu. Jestem zwykłym amatorem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi