Ange Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Cześć wszystkim! ✋? Nie wiem, czy już ktoś o to pytał, niemniej nie potrafiłam znaleźć informacji o problemie, który mam. Przerzuciłam się właśnie na PS 2020 i w momencie pracy na przezroczystych warstwach muszę dokładnie złapać element, który chcę przesunąć, w innym wypadku chwytam warstwę bazową bądź element, który znajduje się w miejscu, na który naciskam i to on zmienia położenie. W poprzedniej wersji nie miałam tego problemu - przezroczyste czy nie, mogłam przesuwać warstwę, którą akurat miałam zaznaczoną bez bawienia się w dokładne umiejscowienie kursowa. Problem dość głupi, ale jestem w tym wciąż dość nowa i naprawdę nie potrafię znaleźć, gdzie to zmienić. Mam nadzieję, że logicznie to opisałam i ktoś mi pomoże. Z góry wielkie dzięki ? Edytowane 9 Stycznia przez Ange Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony komentarz Blaza Opublikowano 10 Stycznia Wyróżniony komentarz Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Ten post został doceniony przez Damian! "Za pomoc użytkownikom w dziale "Zadaj pytanie"" Blaza otrzymał(a) odznakę 'Świetny pomocnik' i 100 punktów. W narzędziu od przenoszenia na górnej belce masz ustawienia. Pewnie masz włączone autozaznaczenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ange Opublikowano 10 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2 godziny temu, Blaza napisał: W narzędziu od przenoszenia na górnej belce masz ustawienia. Pewnie masz włączone autozaznaczenie. Zadziałało, dzięki za udzielenie odpowiedzi i rozwiązanie mojej zagwozdki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Blaza,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź