Skocz do zawartości

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj nowe konto, aby mieć pełny dostęp do forum. To zajmie Ci 1 minutę!

Przejdź do rejestracji

Jaka aplikacja do organizacji pracy?

Norbert
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Cześć wszystkim 🙂 Od dłuższego czasu szukam ciekawego programu do planowania wydarzeń bądź czynności do wykonania. Korzystałem zarówno z ClickUp'a jak i Google calendar. Pierwszy z nich ma zbyt wiele zbędnych funkcji jak dla mnie. W wyniku czego, wydaję mi się mało przejrzysty w codziennym użytkowaniu. Natomiast drugi nie udostępnia aplikacji na komputer.

Dlatego przychodzę do Was z pytaniem - znacie coś godnego polecenia? Zależy mi, aby był dostępny na macOSa i Windowsa.

Do wykonywania czynności:

• trello
  • meistertask
  • todoist
  • notion, ale to może być zbyt rozbudowane.

Papierowy kalendarz. XD Przeszłam przez wszystkie apki i wróciłam do kalendarza. Przy większych rzeczach, które sobie trzeba podzielić na taski i papier się nie sprawdza - wtedy używam meistertaska. Do mierzenia czasu Clockify.

• Lubię to! 3

• Damian zmienił(a) tytuł na Jaka aplikacja do organizacji pracy?
  • Użytkownik+

Ja od siebie mogę polecić jeszcze narzędzie, z którego codziennie korzystam w pracy a jest nim dokładnie:

• Asana

Masz kilka opcji wyświetlania zadań (Lista/Kalendarz/Tablica). Możesz zrobić zadania powtarzalne co dzień/tydzień/miesiąc/rok a nawet co kilka dni. Ja polecam 🙂 

A co do apki to Asana posiada na windowsa jak i zarówno na MacOs'a. 

• Lubię to! 1

• Moderator
46 minut temu, Jakub napisał(a):

Asana

Chyba jeden z gorszych task managerów, z jakiego korzystałem 😅 Oprócz ładnego designu, mało ma do zaoferowania — jeśli chodzi o darmowy plan, a podejrzewam, że @Norbert nie będzie płacił za soft do wykorzystania personalnego.

Oczywiście to tylko moje zdanie i każdy ma swoje preferencje.

• Administrator
58 minut temu, Damian napisał(a):

Chyba jeden z gorszych task managerów, z jakiego korzystałem 😅 Oprócz ładnego designu, mało ma do zaoferowania — jeśli chodzi o darmowy plan, a podejrzewam, że @Norbert nie będzie płacił za soft do wykorzystania personalnego.

Oczywiście to tylko moje zdanie i każdy ma swoje preferencje.

Przetestuję oraz zobaczę co i jak. Jeśli aplikacja będzie dobra, to jak najbardziej jestem skłonny zapłacić za licencję. Tak poza tym, to dzięki wszystkim za propozycje 😉

Dokładnie tak... trzeba przetestować samemu na początku bo jak wejdziesz w jedno z rozwiązań to potem będzie szkoda czasu na następne.

No i sporo funkcjonalności przybywa przy wybraniu wersji wyższej (płatnej).

Ja używam Notion w wersji PRO(EDU) ale dostaje się ją za darmo jak ma się email z edu.

• Lubię to! 1

• Administrator

U mnie w pracy korzystamy z productive, ale on nie ma darmowych planów. Jest to jedno z najlepszych moim zdaniem, przejrzysty interfejs z tylko potrzebnymi funkcjami bez żadnych wodotrysków i z wbudowanym timerem. No ale  niestety brak darmowego planu ubolewa, a podstawowy plan też do tanich nie należy.

• 2 lata później...