WilhelmSempre Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam nazywam się Rafał, znany pod nickiem Wilhelm. Lat 24 inżynier informatyki, php developer i front-end developer. Student studiów magisterskich na UKW w Bydgoszczy, gdzie też mieszkam. Zainteresowania grafika komputerowa (od 2008), kiedyś zajmowałem się zawodowo, ale nie mogłem nadążyć za trendy. Sztuczna inteligencja, bezpieczeństwo systemów i bazy danych. Przygoda z tworzeniem stron zaczyna się od 2005 roku. Były moderator cmsstyle i były ekspert na no-static. Byłem koderem w tutninja. Widzę parę twarzy których już znam. Jestem awangardzistą i perfekcjonistą w programowaniu i bardzo szczery do bólu. PS. Programuje też aplikacje pod systemy Android. http://http://www.wilhelmsempre.pl $kobieta = 'zmienna jest'; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 28 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witaj na :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 28 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Witaj Find me on Still believe in maagg*ic? Oh yes, I do. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcine Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Dawid Opublikowano 28 Lipca 2016 Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi