lion. Opublikowano 11 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Cześć Znalazłem się tu bo design forum wygląda całkiem nieźle (chociaż kontrast daje po oczach jak to piszęxd) a moje ulubione forum, na którym nic nie robiłem się rozpada. W zasadzie najbardziej mnie interesuje czy są tu jakieś dinozaury Trochę o mnie: Grafiką zawodowo się zajmuję od jakoś dwóch lat a hobbystycznie 10. Większość z tego czasu spędziłem raczej na testowaniu oprogramowania i tworzeniem drobnicy więc moje portfolio wygląda dosyć ubogo jeżeli chodzi o projekty dużego formatu. Taka moda po prostu kiedyś była... Sygnaturki i userbary trzymane na imageshacku. 24/7. Tutoriale w formacie .png. Pokręcone czasy. Zrobiłem też masę projektów, które utknęły gdzieś na moich dyskach i zwyczajnie umarły śmiercią naturalną. Po skończeniu dwóch matte paintingów, nic więcej nie wrzucałem na portale, bo ambicje kazały pokazać coś lepszego a umiejętności nie pozwalały. Mam nadzieję, że rejestracja na tym forum zaowocuje nowymi pracami w portfolio i będę w stanie się pochwalić wiedzą o ile prokrastynacja nie weźmie górę . Początkowo na forach widniałem pod nickiem wiktor94 a obecnie się trzymam lion. Dla ciekawskich http://lion794.deviantart.com ale na próżno szukać tam nowości. Tak kończąc posta -> Qba my się nie znamy? Pozdrawiam http://orig01.deviantart.net/8ac1/f/2013/110/0/e/skullcandy_by_lion794-d62f3gl.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witaj Find me on Still believe in maagg*ic? Oh yes, I do. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 12 Września 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 12 Września 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witaj na :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Bartnik Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi