CreWix Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Witam wszystkich! Na imię mam Bartosz, kryję się pod nickiem CreWix. Od kilku lat zajmuje się kodowaniem/tworzeniem stron internetowych, jak i uwielbiam działać na silniku MyBB jeśli chodzi o fora. Niestety, swojej pasji nie wiążę ze szkołą, gdy uczęszczam do Technikum o kierunku Elektryk. Trzeba działać w kilku kierunkach, by nie siedzieć w jednej dziedzinie Forum znałem już od pewnego czasu, lecz dopiero teraz stwierdziłem że się zarejestruję i zobaczę co tu tak naprawdę może być Ciekawego dla mnie. Pozdrawiam! I jeszcze raz, cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adipe Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Welcome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 20 Października 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 20 Października 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witaj na :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witaj Find me on Still believe in maagg*ic? Oh yes, I do. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Bartnik Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi