Tsukigomori Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam! Nazywam się Przemysław Chojka i w internecie od jakiegoś czasu znany jestem jako Tsukigomori (na różnych stronach również jako TsukigomoriDrawing, bądź TsukiDrawing). Mam 22 lata i zajmuje się grafiką od długiego czasu, natomiast nigdy nie miałem przyjemności robić to profesjonalnie, a także również przebywać w obecności osób z lepszym doświadczeniem w grafice ode mnie (dlatego się tutaj zarejestrowałem). Jeżeli chodzi o grafikę interesuje się liternictwem i czasami projektowaniem logo. Pod moim nickiem możecie znaleźć mnie na internecie również jako osobę która rysuje (głównie rysunki związane z Minecraft). Chciałbym się również w przyszłości zająć web-design'em. Pozdrawiam i jeszcze raz witam wszystkich! [align=right][url=http://tsukigomori.pl/]http://www.tsukigomori.pl/wp-content/uploads/2016/11/tsukigomori-logo-portfolio.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 13 Listopada 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witaj na :grafinity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witaj Find me on Still believe in maagg*ic? Oh yes, I do. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 13 Listopada 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Cześć Przemysław ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 25 Grudnia 2016 Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi