Marcine Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Wow, kawał czasu mnie nie było. Nie ogarniam 90% użytkowników a i ze starej gwardii mało osób zostało [*] Taggowanie zdechło, więc jestem trochę bezużyteczny - nie będzie gdzie spamować :C Tak w skrócie, dla tych co mnie nie znajo (nie pamiętajo). Marcin (Sakito, Saki, S, i uj wie ile tego było) Mam 25 zim i nienawidzę ludzi ❤️ Mam nadzieję, że tym razem posiedzę tu dłużej xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Damian Opublikowano 20 Maja 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Siemanoo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saybra Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 14 minut temu, escándalo napisał: nienawidzę ludzi Mood ? Witaj ?️ Kontakt: saybrapl@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 20 Maja 2018 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Dawid Opublikowano 28 Maja 2018 Moderator Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darthu Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 jak dla kogo np u mnie siedzi głębokoooooooo w serduchu :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi