Sir_Galahoot 0 Napisano 27 Września 2019 Share Napisano 27 Września 2019 Mam pytanie. Photoshop którego używam został zakupiony przez ojca kiedy jeszcze istniała licencja dożywotnia. W chwili obecnej jestem w stanie go używać przeważnie do przycinania zdjęć, jako że się zacina i nie zapamiętuje nacisku piórka na tablecie. Wypróbowałem nową wersję i tego problemu nie mam. Pytanie brzmi, czy da się zaktualizować moją wersję, i czy nie będę musiał zacząć płacić miesięcznie, jak za subskrypcję. Obawiam się tego robić jako, że właśnie ojciec twierdzi, że aktualizowanie zmusi mnie do płacenia za subskrypcję, usuwając jednocześnie licencję dożywotnią. Mam nadzieję, że usłyszę od was szybko, jako, że za rok jadę na studia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blaza 121 Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Nowe wersje czyli CC już od kilku lat są jako usługi dlatego będziesz musiał płacić abonament. Ostatnia wersja bez abonamentu to CS6, ale jej już musisz sobie poszukać na jakimś allegro, w oficjalnej dystrybucji już chyba nie sprzedają. Wejdź sobie na stronę Adobe i poczytaj https://www.adobe.com/pl/products/photoshop.html Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi