xnd 1 Napisano 11 Stycznia 2020 Share Napisano 11 Stycznia 2020 Witam , chciałbym z poniższych obrazków (png i jpg) zrobić plakat w formacie B3 i powiesić sobie go na ścianie, widziałem gdzieś w necie że można coś takiego zrobić dodając większe dpi czy coś takiego i chciałbym go przyciemnić bo moim zdaniem jest jakby prześwietlony, czy możecie mi pomóc ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek_ront 29 Napisano 11 Stycznia 2020 Share Napisano 11 Stycznia 2020 https://iamgabz.com/First-Blood Grzegorz Domaradzki jest autorem tego plakatu. Do niego podbij ? Cytuj :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnd 1 Napisano 11 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2020 Tak tylko ze on chciał za niego 600 zł , a ja nie chcę nim handlować tylko powiesić na ścianie , czy da się zrobić aby wyglądał ładnie w formacie B3 ? 1 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi