catarts Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Cześć wszystkim. Na wstępie napiszę, krótko o sobie. Nazywam się Łukasz, 20 lat, pochodzę z miejscowości nie podal Wrocławia. Jestem webdesigner od 4 lat, zajmującym się projektowaniem szat graficznych stron WWW, identyfikacji wizualnych dla firm, spółek, osób prywatnych. Grafika jest moją pasją, której poświęcam jak najwięcej czasu zawodowego jak i też wolnego. Pracuje w studio założony przez siebie od 2012 r. Trafiłem tu przypadkiem i postanowiłem, że zajrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Rafał Opublikowano 29 Listopada 2015 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaGFX Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witam [img]https://grafinity.pl/uploads/emoticons/1f64a.png[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RK. Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 h5 http://spajkej.deviantart.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL. Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witamy na Spacecms :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosia Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Cześć ;3 Find me on Still believe in maagg*ic? Oh yes, I do. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoconYYY Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.M.E ? Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Hej Kontakt : GG: 46821432 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster™ Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Piotr Bartnik Opublikowano 1 Grudnia 2015 Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi